Resultaten

Ad-professionaliseringsdag 2023

Op donderdag 9 november 2023 vond de jaarlijkse Ad-professionaliseringsdag plaats.

Op donderdag 9 november 2023 vond de jaarlijkse Ad-professionaliseringsdag plaats. Deze werd georganiseerd door KPZ en Iselinge Hogeschool en vond plaats in Doetinchem bij Iselinge Hogeschool. 

Onderzoek naar de inzet en rol van Pedagogisch Educatief Professionals (2023)

Hoe zet je Pedagogisch Educatief Professionals in? Welke rollen en taken kan deze professional vervullen? En welke waardering hoort hierbij? Deze vragen waren aanleiding voor het onderzoek van Hogeschool KPZ: ‘De inzet van pedagogisch educatief professionals in domein Kind en Educatie’ (2023). Dit rapport is een vervolg op het onderzoek uit 2021 dat werd uitgevoerd in opdracht van PACT voor Kindcentra.

Wat is er nieuw?
Naast dat studenten en alumni hun visie en ervaringen vertellen, is het nu ook de beurt aan werkgevers en HR-medewerkers om hun perspectief te delen.

Waarom dit onderzoek?
Werkgevers benoemen het soms lastig te vinden welke functie of taken zij de Pedagogisch Educatief Professional kunnen geven. Met de resultaten en voorbeelden uit dit rapport, kan de opleiding samen met partners uit het werkveld bijdragen aan de beeldvorming, functie en ontwikkeling van deze professionals.

Neem contact op met:

Carolien van Riswijk

E-mailadres: carolien.vanriswijk@iselinge.nl

Telefoonnummer: 06-51076492