Resultaten

Ad-professionaliseringsdag 2022

Op 3 november 2022 vond de eerste Radiant Ad-Professionaliseringsdag plaats met als thema 'What we'll build'

Op donderdag 3 november 2022 vond de eerste Radiant Ad Professionaliseringsdag plaats in het Newton House van de Marnix in Utrecht met als thema ‘What we’ll build’. Vertegenwoordigers van zes Radiant-opleidingen met een Ad (PEP of DEP) waren aanwezig.

Na een warm welkom was er een inspirerende keynote van Emma Nitert ‘De groeiende professional in de praktijk’, over haar onderzoek naar de rol van Ad-PEP-alumni in het werkveld. Daarna wisselden deelnemers van gedachten over vragen als hoe tegemoetgekomen kan worden aan de diversiteit aan studenten in de Ad, hoe gezorgd kan worden dat toetsen op hbo-niveau 5 zijn en hoe we studenten nog beter kunnen voorbereiden op het werk dat ze gaan doen. 

Na de lunch waren er twee rondes met in totaal vier workshops: Internationalisering in de Ad PEP (door de Marnix Academie), de rol van de Ad PEP in interprofessioneel samenwerken voor een inclusief aanbod (door Iselinge Hogeschool), de onderzoekende houding van de Ad-er (door Christelijke Hogeschool Ede) en de ontwikkeling van de professionele identiteit van de Ad PEP (door Driestar Hogeschool). 

Neem contact op met:

Carolien van Riswijk

E-mailadres: carolien.vanriswijk@iselinge.nl

Telefoonnummer: 06-51076492